Affiliateprogramma

CREËER NIEUW ACCOUNT

 

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over het affiliateprogramma van Domeinmatch.nl.

 

Gebruikers aanbrengen via geparkeerde domeinnamen

 

Wanneer je je domeinnamen bij ons parkeert door het toevoegen van onze nameservers achter je domeinnaam, maak je automatisch gebruik van het affiliateprogramma. 

Als een bezoeker je domeinnaam intikt in zijn browser, wordt hij doorgestuurd naar de biedpagina en wordt zijn sessie voorzien van jouw REFID. Als de bezoeker daarna besluit om een gratis account aan te maken (ongeacht via welke pagina), zal de bezoeker worden gekoppeld aan jouw account als aangebrachte gebruiker. Over alle toekomstige aankopen en verkopen van deze gebruiker, ontvang jij vervolgens 2,5% commissie.

Ook als een bezoeker op jouw pagina via zoekmachines binnenkomt en besluit te registreren wordt de bezoeker toegevoegd aan jouw account als aangebrachte gebruiker.

Gebruikers aanbrengen via het aanmaken van campagnes

Ook zonder je domeinnamen bij ons te parkeren is het mogelijk om gebruikes aan te brengen en een levenslange commissie te ontvangen over alle toekomstige aankopen en verkopen van aangebrachte gebruikers.

Via "promotools" kun je heel eenvoudig zelf campagnes aanmaken. Wij hebben verschillende soorten promotools, zoals banners en tekstlinks. Je kan zelf kiezen op welke pagina op Domeinmatch.nl je de bezoeker wilt laten landen. 

Zodra je een campagne hebt aangemaakt verschijnt deze onder "campagnes". 

Overige informatie

De statistieken van jouw domeinnamen en campagnes, zoals hits, aangemelde gebruikers en aan- en verkopen kun je bekijken onder "Statistieken. Zorg er voor dat je altijd je uitbetalingsgegevens invult bij "Uitbetalingsgegevens", anders kunnen we de door jouw gemaakte omzet niet uitbetalen. Uitbetalingen vinden binnen 7 dagen na het einde van de maand plaats.

 

Commissiestructuur bij een aangebrachte gebruiker

- Commissie voor een aangekochte domeinnaam is 2,5% van de aankoopwaarde.
- Ccommissie voor een verkochte domeinnaam is 2,5% van de verkoopwaarde.