centrocomercial.nl is te koop!

Bieden met account
Nog geen account?

centrocomercial.nl

Deze domeinnaam is te koop. Het staat je vrij om een bod uit te brengen. Zodra je een bod hebt uitgebracht, wordt de verkoper op de hoogte gesteld. Het bod is exclusief BTW.


Jouw bod


Domein info
Domeinmatch
Contact
Waarom investeren in centrocomercial.nl?

Een goede domeinnaam straalt vertrouwen uit, kan beslissend zijn voor een hoge ranking in zoekmachines en helpt klanten jouw website beter te onthouden.

centrocomercial.nl statistieken

Bezoekers op deze pagina (laatste 30 dagen)90

Ontvangen biedingen0

RubriekOverige

Lengte15 karakters

Over de verkoper

Geverifieerde verkoper

Wat doen wij bij Domeinmatch?

Domeinmatch.nl is een domeinnamen marktplaats waar kopers en verkopers met elkaar in contact worden gebracht. Domeinmatch.nl helpt de koper en verkoper om in een vertrouwde omgeving zaken met elkaar te doen. Onze escrowservice neemt alle risico weg bij zowel de koper als verkoper.

 

Zodra Domeinmatch.nl de betaling van de koper en de verhuistoken van de verkoper heeft ontvangen, zullen wij het verhuisproces in werking stellen. Mocht een van de twee partijen niet (kunnen) leveren, dan maken wij de verkoop ongedaan en krijgt de koper of verkoper zijn geld of domeinnaam terug.

Contact

Heb je vragen over Domeinmatch.nl? Stuur ons een e-mail via info@domeinmatch.nl, bel ons via +31853011587 of gebruik het contactformulier.