Doen jullie ook faillissementsveilingen?


Het is op Domeinmatch.nl mogelijk om veilingen te organiseren, bijvoorbeeld faillissementsveilingen. Mocht je curator zijn van een bedrijf dat failliet is gegaan en meerdere domeinnamen op naam heeft staan, dan kunnen wij deze domeinnamen middels een faillissementsveiling voor je aanbieden aan potentiele kopers. Mocht je niet weten wat de waarde van deze domeinnamen zijn, dan kunnen wij de domeinnamen kosteloos voor je taxeren.

 

Geen vaste kosten

 

Al onze diensten zijn no cure, no pay. Pas als wij via een veiling een domeinnaam hebben verkocht, vragen wij een vergoeding van 15% over de verkoopwaarde van de desbetreffende domeinnaam. Wordt er geen enkele domeinnaamnaam verkocht via de veiling, dan heb je geen kosten. Tevens dragen wij zorg voor de afhandeling van de betalingen. Ook hier heb je géén werk aan.

 

Gratis promotie

 

Naast het ter beschikking stellen van ons systeem en het afhandelen van de betalingen, zullen wij ook een deel van de marketing voor ons rekening nemen. Zodra de veiling is begonnen, zullen wij via onze marketingkanalen potentiele kopers proberen aan te trekken. Ook zullen wij ons complete gebruikersbestand mailen, waar duizenden bedrijven tussen zitten. Ook dit is kosteloos.

 

Voordelen van faillissementsveilingen organiseren via Domeinmatch.nl:

 

- Geen vaste kosten

- No cure, no pay

- Gratis taxatie

- Gratis marketing en promotie

- Veilig zaken doen

- Geen werk aan afhandeling betalingen

- Lage bemiddelingscommissie

- Duizenden potentiele kopers

- Snel een faillissementsveiling opzetten