Ik heb een bod op mijn domeinnaam ontvangen

 

Als je een bod op een domeinnaam ontvangt, kun je 4 dingen doen:


Het bod accepteren

Komt het ontvangen bod op de domeinnaam overeen met jouw gewenste verkooppprijs, dan kun je het bod accepteren en hebben jullie een overeenkomst bereikt voor de verkoop van de domeinnaam.

Een tegenbod doen

Als het ontvangen bod niet overeenkomt met jouw gewenste verkoopprijs, dan kun je er voor kiezen om een tegenbod te doen en samen met de bieder te onderhandelen over de verkooppprijs.

Een veiling starten

Zit het ontvangen bod in de buurt van jouw gewenste verkoopprijs, maar wil je kijken of er andere kopers op het platform zitten die wellicht meer voor de domeinnaam willen betalen, dan kan je de domeinnaam 7 dagen kosteloos in een veiling zetten. Wordt er in deze 7 dagen géén hoger bod gedaan, dan wordt de domeinnaam alsnog verkocht aan de bieder van het oorspronkelijke bod. Wordt er wel een hoger bod gedaan, dan zal de domeinnaam aan de hoogste bieder worden verkocht.

De onderhandeling afbreken

Wijkt het bod té ver af van de verkoopprijs die jij in gedachten hebt, dan kan je de onderhandeling afbreken en is het niet meer mogelijk om met de bieder te onderhandelen over de verkoopprijs.