Persbericht: Domeinnaam App.nl opnieuw in openbare veiling

PERSBERICHT

 

Donderdag 7 mei 2015

 

Domeinnaam App.nl opnieuw in openbare veiling

De domeinnaam App.nl staat momenteel 7 dagen in een openbare domeinnaamveiling op domeinnamen marktplaats Domeinmatch.nl. De domeinnaam leek vorig jaar voorgoed uit de markt te zijn verdwenen toen hij in oktober 2014 voor EUR 18.500,- werd gekocht door NVA Online in een openbare veiling. De toenmalige eigenaar Bert Pots had de domeinnaam in de jaren negentig vastgelegd voor zijn bedrijf AP+P Journalisten. 

App.nl is eenmalig opnieuw in een veiling geplaatst door NVA Online op Domeinmatch.nlmet als startbedrag EUR 30.000,- ex btw. De domeinnaam zal waarschijnlijk voor de laatste keer beschikbaar worden gesteld in een openbare veiling.

De veiling is via deze link te volgen: https://www.domeinmatch.nl/veiling/app.nl

Bedrijven hebben de unieke mogelijkheid om binnen 7 dagen een hoger bod uit te brengen op de domeinnaam. De veiling sluit op donderdag 14 mei 2015.  De hoogste bieder zal na betaling de nieuwe eigenaar worden van App.nl.

Een bod uitbrengen kan met een account op Domeinmatch.nl. Een account kan gratis worden geregistreerd via http://www.domeinmatch.nl/registreren.

 

Meer informatie

 

Domeinmatch.nl

Contactpersoon: Nick van der Leeuw

076 - 737 0151

info@domeinmatch.nl

 

https://www.domeinmatch.nl/veiling/app.nl