Duurste dating domeinnaam ooit in veiling: Liefde.nl

 

De dating domeinnaam Liefde.nl staat 7 dagen in een openbare veiling op domeinnamen marktplaats Domeinmatch.nl.

De huidige eigenaar vraagt EUR 60.000,- voor de domeinnaam, waardoor de domeinnaam de duurste dating .nl-domeinnaam ooit in een openbare veiling is.

Ongeveer 5 jaar geleden is de domeinnaam voor EUR 48.000,- overgenomen van de toenmalige eigenaar. De huidige eigenaar verklaart: “Online dating is hot in Nederland. Miljoenen mensen hebben een account op een datingsite. Liefde.nl is een waardevolle toevoeging voor elk nieuw datingconcept. Maandelijks wordt er tienduizenden keren gezocht op het woord “liefde” in zoekmachines. Wij zagen deze potentie, maar helaas is het er vanwege andere verplichtingen nooit van gekomen om de domeinnaam te ontwikkelen”.

 

Bedrijven hebben de unieke mogelijkheid om binnen 7 dagen een hoger bod uit te brengen op de domeinnaam. De veiling sluit op vrijdag 15 mei 2015. De hoogste bieder zal na betaling de nieuwe eigenaar worden van Liefde.nl.

De veiling is via deze link te volgen: 
https://www.domeinmatch.nl/veiling/liefde.nl

Een bod uitbrengen kan met een account op Domeinmatch.nl. Een account kan gratis worden geregistreerd via http://www.domeinmatch.nl/registreren.