Op dinsdag 1 september begint de Premium Travel Domeinnamen Veiling


Op dinsdag 1 september 2015 om 16:00 begint op Domeinmatch.nl de grootste travel domeinnamen veiling ooit gehouden. Tijdens deze veiling worden domeinnamen als Ibiza.nl, portugal.nl, kreta.nl, schotland.nl, kos.nl, rusland.nl, tenerife.nl, antalya.nl en honderden andere domeinnamen die met vakanties, reizen, vliegtickets, hotels, weekendjes weg, campings en vakantiehuizen te maken hebben geveild.

 

Deze veiling wordt een van de laatste kansen voor bedrijven om travel domeinnamen van deze kwaliteit te kunnen bemachtigen.

7 dagen de tijd om biedingen uit te brengen

Alle domeinnamen in de veilinglijst worden los geveild. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid om 7 dagen lang biedingen uit te brengen op de domeinnamen, waarbij de hoogste bieder de veiling wint, mits de minimum verkoopprijs is bereikt.

De waarde van de te veilen domeinnamen variëren van honderd euro tot aan vele duizenden euro’s per stuk. Een van de kostbaarste domeinnamen in de veiling is Kreta.nl, die een schattingsprijs heeft van tussen de EUR 50.000,- en EUR 100.000,- exclusief btw.

Account registreren om biedingen uit te kunnen brengen

Om biedingen te kunnen verrichten én om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent deze veiling is het registreren van een account noodzakelijk. Een account registreren kan via http://www.domeinmatch.nl/registreren

De veilinglijst

De veilinglijst is te bekijken via http://www.traveldomeinnamenveiling.nl. De veilinglijst wordt dagelijks aangevuld met nieuwe domeinnamen. Verkopers hebben de mogelijkheid om hun domeinnamen aan te melden voor de veiling tot 31 augustus 2015.

Algemene informatie

 

Premium Travel Domeinnamen Veiling

Begint op dinsdag 1 september 2015 om 16:00
Eindigt op dinsdag 8 september 2015 om 16:00
Domeinnamen in de veiling:  tussen de 200 en 250
Veilinglijst: http://www.traveldomeinnamenveiling.nl
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact