Domeinmatch.nl richt zich vanaf nu ook op grootschalige veilingen


Domeinmatch.nl zal zich per direct ook gaan richten op het organiseren van grootschalige veilingen, die in samenwerking met bedrijven kunnen worden georganiseerd, zoals faillissementsveilingen en nieuwe extensie-veilingen. Mocht er bijvoorbeeld een bedrijf failliet zijn gegaan dat meerdere domeinnamen op naam heeft staan, dan kunnen wij in samenwerking met de curator deze domeinnamen middels een faillissementsveiling grootschalig aanbieden aan potentiele kopers. Ook kunnen wij de domeinnamen kosteloos taxeren.

Geen vaste kosten

Deze samenwerking wordt op basis van no cure, no pay aangeboden. Pas als Domeinmatch.nl via een veiling een domeinnaam heeft verkocht, wordt er een vergoeding gehanteerd van 15% over de verkoopwaarde van de desbetreffende domeinnaam. Wordt er geen enkele domeinnaamnaam verkocht via de veiling, dan zijn er géén kosten. Tevens dragen wij zorg voor de afhandeling van de betalingen. Bedrijven hebben hier géén werk aan.

 

Gratis promotie

Naast het ter beschikking stellen van ons systeem en het afhandelen van de betalingen, zullen wij ook een deel van de marketing voor ons rekening nemen. Zodra de veiling is begonnen, zullen wij via onze marketingkanalen potentiele kopers proberen aan te trekken. Ook zullen wij ons complete gebruikersbestand mailen, waar duizenden bedrijven tussen zitten. Ook dit is kosteloos.


Voordelen van veilingen organiseren via Domeinmatch.nl:

 

- Geen vaste kosten

- No cure, no pay

- Gratis taxatie

- Gratis marketing en promotie

- Veilig zaken doen

- Geen werk aan afhandeling betalingen

- Lage bemiddelingscommissie

- Duizenden potentiele kopers

- Snel een veiling opzetten