Premium Travel Domeinnamen Veiling begint op 1 september

Op dinsdag 1 september om 16:00 begint op Domeinmatch.nl de grootste travel domeinnamen veiling ooit gehouden. In deze veiling staan absolute juweeltjes van domeinnamen, zoals Ibiza.nl, Engeland.nl, Weg.nl, Rusland.nl, Schotland.nl, Kreta.nl, Mallorca.nl, Suriname.nl, Portugal.nl en Tenerife.nl, samen met nog 250 andere hele mooie travel domeinnamen.

 

Jaarlijks gaan er in Nederland en België miljarden euro’s om in het online boeken van vakanties, vliegtickets, hotels en reizen. De domeinnamen die worden geveild sluiten perfect aan op wat de consument zoekt en kunnen héél interessant zijn voor bedrijven actief in de travelsector.

 

7 dagen de tijd om biedingen uit te brengen

 

Alle domeinnamen in de veilinglijst worden los geveild. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid om 7 dagen lang biedingen uit te brengen op de domeinnamen, waarbij de hoogste bieder de veiling wint, mits de minimum verkoopprijs is bereikt.

 

De waarde van de te veilen domeinnamen variëren van honderd euro tot aan vele duizenden euro’s per stuk. Een van de kostbaarste domeinnamen in de veiling is Ibiza.nl, die een schattingsprijs heeft van tussen de EUR 25.000,- en EUR 49.999,-, exclusief btw. Ook zijn er hele leuke koopjes te vinden, zoals Senegal.be, Odessa.be en Reisdeals.com, die een schattingsprijs hebben van tussen de EUR 0,- en EUR 99,-.

 

Account registreren om biedingen uit te kunnen brengen

 

Om biedingen te kunnen verrichten én om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent deze veiling is het registreren van een account noodzakelijk. Een account registreren kan via http://www.domeinmatch.nl/registreren

 

De veilinglijst

 

De complete veilinglijst is te bekijken via de onderstaande url:

 

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=&render=results_theme_auction&domain=&themeauction%5B%5D

 

of via de kortere url: http://www.traveldomeinnamenveiling.nl