De Premium Travel Domeinnamen Veiling is begonnen!

Vandaag is om 16:00 de grootste domeinnamenveiling ooit in Nederland en België gehouden begonnen op Domeinmatch.nl. In deze veiling staan 300 premium travel gerelateerde domeinnamen, met een geschatte waarde van tussen de EUR 1.000.000,- en EUR 2.500.000,-.

Ongekend aantal premium domeinnamen


Na maanden onderhandelen met verkopers, is er een veilinglijst tot stand gekomen met o.a. domeinnamen als Duitsland.nl, Belgie.nl, Portugal.nl, Thailand.be, Fly.nl, Kreta.nl, Suriname.be, Resort.nl en Ibiza.nl. Nog nooit stonden er in een veiling zo veel premium domeinnamen.

Aankondiging Travel Veiling zéér goed ontvangen

De Premium Travel Domeinnamen Veiling heeft de afgelopen maanden voor flink wat opschudding gezorgd in de travelsector. Een groot aantal travel gerelateerde bedrijven hebben zich aangemeld bij Domeinmatch.nl en hebben zich klaargemaakt om een poging te doen om één of meerdere van deze absolute topdomeinnamen te bemachtigen.

“Het is echt fantastisch om te zien hoeveel bedrijven er geïnformeerd hebben naar deze veiling. In samenwerking met de verkopers hebben we een geweldige veiling neergezet, die we in de laatste paar dagen nog hebben kunnen aanvullen met domeinnamen als Reisverzekeringen.nl, Duitsland.nl en Belgie.nl”, aldus Portaal Manager Nick van der Leeuw van Domeinmatch.nl.

7 dagen de tijd om biedingen uit te brengen

Bedrijven en particulieren in Nederland en België hebben tot dinsdag 8 september 16:00 de mogelijkheid om biedingen uit te brengen op deze domeinnamen, waarbij de hoogste bieder per domeinnaam de veiling wint, mits de minimum verkoopprijs wordt bereikt.

De complete veilinglijst is te bekijken via http://www.traveldomeinnamenveiling.nl